آفر ویژه تحفیف ده درصدی بر روی همه محصولات ارزی وان  |  برای اطلاعات بیشتر لطفا با  آیدی تلگرام مجموعه با شماره تماس ۰۲۱۹۱۰۳۱۹۵۵ تماس حاصل فرمایید

فرق بین ویزا کارت و مسترکارت | ارزی وان

فرق بین ویزا کارت و مسترکارت

مسترکارت و ویزا کارت دو تا از محبوب‌ترین شبکه‌های کارت

ویزا کارت (Visa Card) و مستر کارت (Mastercard) هر دو شبکه‌های پرداخت امنی هستند که هنگام استفاده از کارت اعتباری (credit card)، دبیت کارت (debit card) و یا کارت‌های Prepaid تراکنش‌های پرداخت را مدیریت و پردازش می‌کنند. به‌عنوان مثال کارت Suits Me یک Mastercard هوشمند با فناوری سامانه بازشناسی امواج رادیویی است.

برای افراد عادی به‌عنوان مصرف‌کننده هیچ تفاوت قابل تشخیص واقعی بین مسترکارت و ویزا کارت وجود ندارد. هر دو به سادگی می‌توانند خدمات پرداخت را انجام دهند. عمدتاً تفاوت این دو کارت برای کسب‌وکارها به‌ویژه بازرگانان قابل تشخیص است. در این مطلب به‌طور کامل به معرفی مسترکارت و ویزاکارت و تفاوت‌شان خواهیم پرداخت و به این پرسش پاسخ خواهیم داد که «چگونه ویزا کارت یا مستر کارت بگیریم».

همچنین اگر قصد «افتتاح حساب وایز شخصی» دارید یا می‌خواهید مستر کارت و ویزا کارت دریافت کنید، می‌توانید از مشاورین ارزی وان راهنمایی و کمک بگیرید. این مجموعه با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب، بهترین خدمات را در زمینه‌ی خدمات مالی بین‌المللی ارائه می‌دهد.

معرفی مسترکارت و ویزاکارت

مسترکارت و ویزا کارت دو تا از محبوب‌ترین شبکه‌های کارت بانکی هستند که با هم بیش از 80 درصد کارت‌های اعتباری در گردش در ایالات متحده را تشکیل می‌دهند. هر دو کارت در سطح جهانی پذیرفته می‌شوند و قابلیت‌های بسیار مشابهی ارائه می‌دهند. در نتیجه، بسیاری از افراد به شوخی می‌گویند که تنها مشخصه‌های ویزا کارت و مستر کارت که تفاوت واقعی این دو را نشان می‌دهد در لوگو درج شده روی کارت‌ها است.

مستر کارت چیست؟

مستر کارت توسط گروهی از بانک‌ها با منافع مشترک در سال 1966 با هدف رقابت موثر با ویزا کارت که در آن زمان به صورت انحصاری پردازش پرداخت را در اختیار داشت، ایجاد شد.

مسترکارت تا زمان عرضه اولیه عمومی خود (IPO) در سال 2006 تحت مالکیت تعاونی و بیش از 25000 موسسه مالی بود که کارت‌های خود را برای مصرف‌کنندگان نیز صادر می‌کردند؛ اما در حال حاضر این کارت یک پلتفرم جهانی فناوری پرداخت است که طیف وسیعی از خدمات تجاری و مالی در سطح جهانی را پشتیبانی می‌کند.

ویزا کارت چیست؟

ویزا کارت پس از UnionPay چین دومین شبکه بزرگ تراکنش‌های کارت اعتباری در سطح جهان است که 50 درصد از کل پرداخت‌های کارتی را برعهده دارد و بیشترین تعداد تراکنش، حجم کل خرید و تعداد کارت‌های در گردش را در مقایسه با سایر پردازشگرهای پرداخت به خود اختصاص می‌دهد.

ویزا کارت همچنین به دلیل خدمات ATM بین‌المللی خود، به یک انتخاب محبوب برای مسافران در سراسر جهان تبدیل کرده است.

انواع ویزا کارت ها

ویزا کارت به‌طورکلی شامل کارت اعتباری (Credit cards)، دبیت کارت (debit cards)،  prepaid کارت و کارت هدیه (gift cards) می‌شود.

براساس نیاز مشتریان و ویژگی‌های خاص آن‌ها انواع دیگر ویزا کارت عبارتند از:

  • Visa Classic
  • Visa Gold
  • Visa Platinum
  • Visa Signature

انواع مسترکارت

انواع اصلی مستر کارت عبارتند از :

  • Standard MasterCard
  • World MasterCard
  • World Elite MasterCard
  • MasterCard Credit Cards
  • MasterCard Debit Cards
  • Prepaid Cards
  • Gift Cards

تفاوت و شباهت ویزا کارت و مستر کارت

ویزا کارت و مسترکارت از نظر پذیرش جهانی، گزینه‌های پرداخت و برنامه‌های وفاداری چندسطحی، پاداش‌های نمادین شامل رفتار ترجیحی،  امتیازات ویژه و… بسیار شبیه به هم هستند. همچنین سایر شباهت‌های کلیدی این دو کارت عبارتند از:

– هیچ کدام از این دو کارت مستقیماً صادر نمی‌شوند و بانک‌ها‌، موسسات مالی و اتحادیه اعتباری وظیفه صدور این دو کارت را برعهده دارند.

-اگر اطلاعات کارت به سرقت برود یا شخصی خرید غیرمجاز از روی حساب انجام دهد، ویزا و مستر محافظت در برابر کلاهبرداری (Zero liability for fraud) را برعهده دارند.

تنها تفاوت اصلی بین Visa و Mastercard امتیازها و ویژگی‌هایی است که با توجه به نوع و سطح کاربری ارائه می‌شود. هر دو شبکه، سه سطح مختلف از کارت‌های اعتباری را ارائه می‌دهند که هر سطح دارای پروفایل‌های اعتباری متفاوت است.

به عنوان مثال، مسترکارت سه سطح مختلف کارت Standard، World Mastercard و World Elite Mastercard را ارائه می‌دهد اما کارت‌های اعتباری ویزا در سه سطح کارت‌های Visa Traditional، کارت اعتباری Visa Signature و یا کارت‌های Visa Infinite هستند.

تفاوت دیگر کارت‌های مستر و ویزا مربوط به موسسات مالی صادرکننده آن‌ها و همچنین تعیین نرخ سود و کارمزد مربوط می‌شود.

مزایای مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی

مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی هر دو مجموعه‌ای از مزایا و ویژگی‌های مشابه را ارائه می‌دهند. با این‌حال مستر کارت شامل پیشنهادات لوکس و چشمگیر در سطح کارت‌های World و World Elite است. جداول زیر یک نمای کلی از مهم‌ترین مزایای مزایای مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی را ارائه می‌دهد:

 

خدمات ضروری (Emergency services) ویزا کارت مستر کارت
پرداخت به ازای هر بار استفاده (Roadside dispatch) ü  
گزارش کارت گم شده یا دزدیده شده ü ü
خدمات مسافرتی و کمک‌های اضطراری ü ü
تعویض سریع و اضطراری کارت ü ü
پرداخت پول نقد اضطراری به کاربران خارج از کشور ü ü

مزایای سفر (Travel benefits)

ویزا کارت مستر کارت
ارائه تخفیف برای 900 هتل و اقامتگاه ارائه تخفیف برای 300 هتل و اقامتگاه
ارائه امتیاز برای اجاره ماشین بهره‌مندی از امتیازات ویژه برای اقامت در هتل
ارائه کمک‌های نقدی و اضطراری در سفر ارائه خدمات مسافرتی رایگان

خدمات بیمه و خرید اعتباری

ویزا کارت مستر کارت
پرداخت غرامت برای چمدان گم شده بیمه تلفن همراه
پرداخت هزینه برای تاخیر، لغو یا وقفه در سفر بیمه سرقت و گم شدن کارت
بیمه حوادث مسافرتی
پرداخت هزینه‌های جانبی خطوط هوایی
بیمه سرقت از هتل

 

روش های دریافت ویزا کارت یا مسترکارت رایگان

برای دریافت ویزا کارت یا مستر کارت رایگان می‌توانید به وب‌سایت‌های getcreditcardnumbers.com و یا ccardgenerator مراجعه کنید. همچنین با داشتن اکانت وریفای شده payPal نیز می‌توانید اقدام به دریافت این دو کارت اعتباری کنید.

 

خرید ویزا کارت یا مستر کارت

خدمات اعتباری مستر کارت و ویزا کارت به دلیل تحریم‌های بین‌المللی در ایران ممنوع هستند. بنابراین برای خرید ویزا کارت یا مستر کارت باید از طریق شرکت‌های معتبر و فعال در این زمینه اقدام کنید.

پیشنهاد ما این است که برای خرید مستر کارت و ویزا کارت فیزیکی و مجازی به نام خودتان از طریق شرکت ارزی وان اقدام کنید. این مجموعه با داشتن سال‌ها تجربه و مشاورین حرفه‌ای تمام آن‌چه که در این زمینه نیاز دارید را برای‌تان فراهم خواهد کرد.

آنچه در این مطلب خواهید خواند

آخرین مطالب دسته بندی

چگونه به حساب پی پال پول واریز کنیم؟
پی پال

چگونه به حساب پی پال پول واریز کنیم؟

انتقال پول از حساب بانکی به پی پال از طریق روش‌های مختلفی انجام میشود که هر یک از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارد. با توجه به تحریم‌های موجود، انتخاب یک شرکت معتبر

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *